besmettingen en quarantaines

21 januari 2022

De eerste 2 weken op onze school kenmerkten zich door besmettingen onder leerlingen, personeel en stagiaires.

En ook besmettingen in thuissituaties van  leerlingen, personeel en stagiaires van ons allen met vele quarantaines tot gevolg.

Hierdoor waren er klas(sen) en quarantaine, maar zoals alles nu lijkt kunnen we maandag weer gewoon starten met een 5 daagse schoolweek.

Het blijft ons streven om in te zetten op een 5 daagse schoolweek en wij hopen dat we niet over hoeven te gaan naar een 4 daagse week.

Dat we ook volgende week weer te maken zullen hebben met besmettingen lijkt iets waar we haast niet aan kunnen ontkomen.

Als dit het geval zal zijn, dan zullen we weer intensief overleggen met de GGD scholenlijn, want deze regels zijn voor ons nog steeds leidend.

Voor nu wensen wij u allemaal een goed weekend!

Annemarie Vis & Ronald Kamerman