SPOT-Journaal

11 april 2017

Het is 11 april. De Paasdagen staan voor de deur en afgelopen weekend hebben we kunnen genieten van de eerste voorjaarsdagen.

Vandaag gaan we ‘live’ met een nieuwe aflevering van het SPOT-journaal. Met als thema: Pasen en Voorjaar… J

In deze aflevering gaan we op zoek naar de betekenis van Pasen bij een viertal kerken en laten we zien hoe we verschillende scholen de deur uitgaan om ‘buiten naar binnen te halen’, maakt Kokkie Wokkie op de Mackayschool een heerlijk Paasgerecht en heeft meester Freddy een wel heel toepasselijke, maar ook moeilijke prijsvraag…!

Een woord van dank aan alle kinderen, scholen, leerkrachten, die weer op een fantastische wijze hebben meegewerkt! Een speciaal woord van dank aan Jan Bert Stevens, die alles weer heeft gefilmd en gemonteerd. Iedere keer weer een hele klus!

Wij hopen dat, ook deze aflevering, in iedere klas mag worden bekeken, veel gedeeld mag worden op Facebook en andere social media (dank voor delen!) en veel kijkers bij Omroep Meppel mag trekken.

Video's

SPOT-Journaal aflevering 4