de laatste paar weken

4 juni 2021

Beste ouders en verzorgers,

Nog 5 weken en dat zit dit vreemde bijzondere schooljaar erop.

Hopelijk sluiten we in de zomer dan een periode van 1,5 jaar pandemie af en kunnen wij op 23 augustus weer gewoon starten.

5 dagen school voor alle groepen!!

Helaas zit het 'gewone' er de komende 5 weken nog niet in. Maar de komende weken sluiten wij het schooljaar wel op een mooie manier af. Met een aantal mooie inspirerende activiteiten voor de leerlingen, want ook voor hun was het een zwaar en bijzonder jaar.

De school is volop ondergedompeld in de kunst en het online museum wordt goed bezocht.

De jongste groepen gaan het schooljaar nog een keer mooi afsluiten met pichnick en speeltuinactiviteit.

En op 23 en 24 juni zijn er rondom de school allemaal sportactiviteiten.

Ik hoop dat we allemaal gezond blijven en wij zetten in op een paar zonnige, mooie, laatste weken.

Ronald Kamerman (directeur)