De wegen zijn weer sneeuwvrij

9 februari 2021

Ietwat onaangenaam werden wij gisteren rond 6 uur verrast met de mededeling  dat veel taxi's toch niet gingen rijden.

De verrassing zat 'm niet in het feit dat er niet gereden werd, want ook wij gaan voor veiligheid, maar het tijdstip zorgde voor de verrassing.

Ondanks dit bericht hebben gisteravond hebben juf Esther en haar man het hele terrein rondom de school sneeuwvrij gemaakt. Met een kraan hebben zij alle sneeuw weggeschoven en de weg en parkeerplaats sneeuwvrij gemaakt. Grote dank hiervoor.

Dus vandaag was de Colijnstraat werd goed begaanbaar.

Vandaag was er een klein gedeelte van de leerlingen op school en de komende dagen hopen wij alle leerlingen weer op school te zien.

Ronald Kamerman (directeur)