een week op de Mackayschool

29 januari 2021

Het was een zeer bijzondere week in Nederland.

Maar bij ons Meppel was het een mooie week!

Een aantal  fijne en positieve gebeurtenissen wil ik graag met u delen, want laten we vooral niet vergeten om ook stil te staan bij de mooie dingen.

Deze week was er ook aandacht voor vormen, voor letters, een verjaardag, snaarinstrumenten, een heerlijk zelfgemaakt kaasbroodje en Mario party tijdens de gymlessen.

Op deze manier kijken wij terug op een fijne week, waarin het heerlijk was om gewoon op school te zijn en om elke groep 3 dagen onderwijs te geven, want met extra ontsmetten, aandacht voor hygiëne en het houden van afstand lukt het ons  goed om weer ‘gewoon’ onderwijs te geven.

En hierbij was  het heerlijk  om even onze ogen te sluiten voor de werkelijkheid om ons heen. Wij hebben deze week veel energie gekregen van jullie kinderen, dank jullie wel hiervoor!

Wij gaan zo door en wij houden vol !!

Op naar het weekend en volgende week maken we er allemaal weer een mooie week van!

Groet Ronald Kamerman (directeur)