We zijn weer open!!!!

17 augustus 2020

Vanaf 16 maart was  er ineens de lock down.

En dan nu, 5 maanden later!!!, is de Mackayschool weer volledig open. Alle SO & VSO leerlingen zijn weer op school. Dit hebben wij vandaag gevierd met een lekkere ijsco.

Fantastisch om al deze stralende gezichten weer te zien. Wij kijken dan ook terug op een hele mooie eerste schooldag.

Vorige week waren wij al op school om voorbereidingen te treffen voor de eerste periode.

Gelukkig zijn alle collega's goed en gezond uit de zomer gekomen.  Ik hoop dat dat voor u allemaal ook geldt.

Vorige week hebben wij alles voorbereid en wij als team hebben de afspraken over de hygiëne en de RIVM regels nog weer geüpdatet.

Leerlingen onderling hoeven niet de 1,5 meter afstand te houden, maar volwassenen nog steeds wel.

En ook zijn er nog steeds restricties over het toelaten van ouders en externen in de school. Nog steeds moet er afscheid genomen worden op het plein en is er alleen voor nieuwe ouders, de eerste 2 weken, ruimte om met uw  kind mee naar binnen te gaan.

Gelukkig zijn er ook wat versoepelingen, want zo mogen de leerlingen  na de gymles weer douchen. Dat betekent dat alle leerlingen (behalve de leerlingen van de combigroep) allemaal weer douchen na de gymles.

Deze week zullen wij verder op de hoogte houden over de geplande informatieavond van 25 augustus en het schoolkamp van het SO.

Kortom nog veel onzekerheid, maar ik wens u allemaal een goed en gezond schooljaar toe.

Ronald Kamerman

directeur