Corona virus

12 maart 2020

N.a.v. het persbericht van premier Rutte hebben wij op de Mackayschool het volgende besloten :

-de voorjaarsmarkt is afgelast.

-Alle collega’s die koorts hebben en hoesten komen niet op school.

-Aan alle leerkrachten het verzoek om contact op te nemen met de ouders / verzorgers  van zieke en of hoestenede leerlingen.

En om dan bij de ouders/verzorgers aan te geven dat deze leerlingen thuis moeten blijven, want de school volgt hiermee de richtlijnen van het RIVM.

-Ouders en/ verzorgers stel de leerkracht op de hoogte als uw kind ziek is of hoest en stuur uw kind dan niet naar school.

-de zwemlessen gaan morgen gewoon door (dit is niet een activiteit van meer dan 100 mensen).

-Tot nader bericht gaan al onze verdere onderwijs- en school activiteiten gewoon door.

Annemarie Vis & Ronald Kamerman