Mackayschool deelt kennis met het basisonderwijs

6 februari 2020

Op woensdag 29 januari hebben een kleine 60 collega's uit het basisonderwijs de Mackayschool bezocht.

Deze collega's hebben 's ochtends de school in bedrijf gezien. Zij hebben toen zelf kunnen zien en ervaren op welke wijze wij onderwijs geven aan leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.

Na een kleine lunch, compleet voorbereid en geserveerd door VSO leerlingen, werden er vier workshops aangeboden door Brigitte Lelieveld, Ingrid Bruijne, Marlien Bakker en Annemarie Furda.

Rond 14.00 uur verlieten de basisschoolcollega's enthousiast, en onder de indruk van hetgeen zij hadden gezien, de school.

Trots op alle medewerkers, de 4 presentaties en onze leerlingen, kijk ik terug op deze middag.

Ronald Kamerman

directeur