Taarten voor de Koning en Koningin

18 september 2019

Vandaag zullen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima Meppel bezoeken. In wijkcentrum De Poele zullen zij de appeltaarten gaan bewonderen die de leerlingen van de Mackayschool bakken.

Alle nieuwe bewoners van een woning van woonconcept, krijgen een waardebon voor een appeltaart. Hierbij is het bedoeling dat deze taart gezamenlijk met de nieuwe bewoners wordt opgegeten. Al meer dan 7 jaar verzorgen de leerlingen van de VSO afdeling het bakken van deze taarten. En kunnen bewoners deze taarten op onze school ophalen.

Omdat dit zeer sterk bijdraagt aan de verbinding in de wijk Haveltermade wil het koninklijk paar in wijkcentrum de Poele in gesprek met de school over dit bijzondere project.